Trans4Motion kinesiologie ook voor jou

VOOR WIE IS KINESIOLOGIE EN WAT MAAKT HET BIJZONDER?

 

VOOR WIE

Kinesiologie is voor iedereen geschikt die wil begrijpen welke achtergronden er meespelen in het ontstaan van de (geestelijke) klachten en zelf willen meewerken aan hun herstel. Natuurlijk is dit voor kleine kinderen soms moeilijk dan wel onmogelijk. Toch werkt ook hier kinesiologie goed, omdat deze rol overgenomen kan worden door een ouder.

 

WAT MAAKT KINESIONLOGIE BIJZONDER

Kinesiologie legt de vinger precies op de zere plek. Net zoals een leugendetector vertelt wat klopt en niet klopt, doet een spiertest dat ook. Zo maakt kinesiologie je bewust van het onbewuste, waarbij de kinesioloog vertaler en begeleider is in het proces naar herstel.

 

Vooraf is niet te zeggen hoe een consult gaat verlopen omdat ieder mens uniek is. Zo kan de oorzaak van de zelfde klacht voor twee verschillende mensen een andere oorzaak en oplossing hebben.

De kinesioloog gaat op zoek waar bij jou de energie geblokkeerd is, ofwel waar de stress zit. Ook vertaalt de kinesioloog wat het lichaam hierover te vertellen heeft.

 

Stel, je hebt een zere nek: Dit kan komen doordat je kou hebt gevat of een spier in je nek hebt verdraaid. Wat ook kan, is dat je te weinig magnesium opneemt uit je voeding, waardoor je spieren niet voldoende kunnen ontspannen. Of misschien heb je het te druk.

 

Een kinesioloog zoekt uit op welk gebied er gewerkt moet worden: structuur (botten, spieren), biochemie (voeding, hormonen) of emotie èn wanneer.

 

Daarbij wordt de stress afgevoerd zodat de energie weer gaat stromen en je weer lekker in je vel komt te zitten. En weet je wat zo bijzonder is? Het is jouw onderbewuste, jouw lichaam die het verhaal vertelt.

Trans4Motion kinesiologie logo