CONSULT

Trans4Motion kinesiologie consult

HOE VERLOOPT EEN CONSULT

In het eerste consult doen we een uitgebreide intake. Ik laat je kennismaken met het spiertesten en kijk  meestal meteen hoe je immuunsysteem er voor staat. Je immuunsysteem is immers je basis en bepalend voor de mate waarin je weerbaar bent op zowel fysiek als geestelijk niveau.

 

Het eerste consult duurt meestal anderhalf uur. Een vervolg consult neemt ongeveer een uur in beslag. Tijdens een behandeling zit of lig je op een behandeltafel. We werken aan bewustwording in de achtergronden en wat er het beste gedaan kan worden voor het herstel.

 

Het is voor jezelf fijn om makkelijk zittende kleding te dragen. Je hoeft je tijdens de behandeling niet uit te kleden, maar je schoenen doe je wel uit.

WAARMEE WERKT EEN KINESIOLOOG

Kinesiologie werkt met een mix van geneeswijzen uit de vijf cultuurcodes. Je moet daarbij bijvoorbeeld denken aan acupressuur uit de Chinese geneeskunde, maar ook aan technieken om lymfedoorstroming te stimuleren of beperkende overtuigingen te elimineren.

 

Er zijn heel veel mogelijkheden. Dit maakt ook dat de ene kinesioloog weer anders werkt dan de andere. Echter de gemeenschappelijke deler is de spiertest die als een aanwijsstokje de weg wijst.

 

VERDER VAN BELANG

Onze samenwerking! Zonder interactie kan er geen bewustwording tot stand komen. Zonder bewustwording geen verandering. Dit vraagt van ons beide een actieve en open houding.

Trans4Motion kinesiologie logo